Catering med libanesisk mat i Göteborg l Chateau Beirut

Beställ till ett event eller en fest

Vi på Chateau Beirut erbjuder professionell och välsmakande catering till stora och små fester, företagsevent, bröllop eller andra högstunder i Göteborg. Vi levererar förstklassig libanesisk mat direkt från vårt kök hem till er. Bjud dina gäster på en fantastisk smakupplevelse och boka catering från oss.

Libanesisk catering – Libanesisk mat gjord med kärlek och omtanke

Vi tillagar mat med kärlek och omtanke, mat som är tillagad av råvaror av högsta kvalitet. Resultatet blir smakfulla maträtter som erbjuder smaklökarna en njutning utöver det vanliga. Libanesisk mat består av flera kalla och varma smårätter, mat med smaker från Libanon och medelhavet. Röror, yoghurt, torkat kött, ostar, räkor och fisk – vi erbjuder en rik variation av maträtter. Vi har även mängder av vegetariska alternativ såsom spenatpiroger och grönsaksfyllda rullar. Ta gärna en titt på vår avsmakningsmeny för att se vad vi kan erbjuda dig och dina gäster. Samtliga priser är inklusive moms.

Den mat vi levererar är dagsfärsk och tillagad från grunden. Bra råvaror av högsta kvalitet är A och O för en välsmakande måltid och vi vill erbjuda våra kunder enbart det bästa i matväg och service. När du bokar libanesisk catering inför ett bröllop, en födelsedag, personalfest eller ett annat event kan du räkna med att vi levererar förstklassig mat. God och välsmakande mat höjer stämningen på alla sammankomster, stora som små. Kontakta oss och berätta vad du vill ha, vi komponerar och skräddarsyr menyn för just ditt arrangemang.

Låt oss ta hand om matlagningen till festen, vi ser fram emot att servera riktigt god mat. Vi kan även erbjuda utkörning av maträtterna. Kontakta oss för mer information, du hittar våra kontaktuppgifter nedan. Varmt välkommen till Chateau Beirut!

Skicka ett meddelande

Observera att bordsbokning inte sker via detta formulär.

10 + 12 =